Quick-set.se 5 Maskiner för montering

Automatik för snabbare, renare och säkrare produktion

Tillsammans med vårt produktutbud av Plugg och Caps, har vi även tagit fram en maskinlösning för montering.

1. Rörhylsan placeras i monteringsområdet

2. Maskinen matar ut skyddscapsen på röret

3. Ny skyddscaps matas ner

Automatik för snabbare,
renare och säkrare produktion

Våra patenterade maskiner för automatisk ändförslutning av rör klarar rördimensioner upp till 2 tum. De finns i två huvudutföranden – maskiner för helautomatisk ändförslutning med plugg respektive maskiner för helautomatisk montering av caps.

Vi lagerför maskinerna som grundmoduler, vilket tillförsäkrar snabb leverans. Varje enskild modul modifieras efter kundens speciella önskemål och monteras på plats i produktionslinjen.

Pluggar och caps till maskinerna levereras sammanlänkade i band. Detta bidrar till snabbare, renare och effektivare hantering jämfört med montering av exempelvis lösplugg. För ändförslutning av rör i mindre serier erbjuder vi flera enklare alternativ – till exempel halvautomatiska pluggpistoler för placering på arbetsbänk.

Plugger, maskin för montering av caps eller lamellplugg på band. Konstruerad av Quick-Set AB
L
L

Plugger

Quick-Set Plugger är en helautomatisk maskin för pluggning av rör och är designad för att integreras tillsammans med helautomatiska linjer eller celler.

Vill du få en offert från oss?

Fyll i intresseformuläret, i rutan för övrigt/önskemål kan du fylla i önskat antal, färg eller övriga kravspecifikationer.

När vi mottagit din intresseförfrågan, så hör vi av oss med ett prisförslag till dig.